Jobba hos oss

Jobba hos oss

Teknisk innesäljare/Konstruktör

Centralmontage är ett expansivt företag beläget i den vackra kuststaden Nyköping.

Vi säljer, konstruerar samt bygger kundspecifika elektriska centraler och kabelskåp för den svenska marknaden. Genom grossister når vår försäljning ut till hela landet. Centralmontage består i dag av 11 medarbetare och vi söker nu den 12:e kuggen i hjulet.

Tjänsten innefattar försäljning men även konstruktion och beredning är viktiga inslag. Du ska tycka det är roligt att ta hem affärer samt gilla att odla kundrelationer. Det är också viktigt att du är noggrann och klarar av att arbeta självständigt men även har lätt för att samarbeta med kollegor. Att du sätter en ära i att göra ett bra jobb är en självklarhet.

Du bör ha en gymnasieutbildning inom el i botten och har du arbetat inom konstruktion med Fastel, Autocad eller liknande är det en stor fördel. Har du annan erfarenhet av exempelvis tekniskt säljarbete, arbetat som elektriker eller liknande väger även det mycket tungt.

Du erbjuds ett stimulerande och utvecklande arbete med engagerade och kunniga medarbetare i ett entreprenörsstyrt företag.

Skicka gärna ditt CV till info@centralmontage.se

Tack!